Hummels: "Onze laatste goede wedstrijd is lang geleden"

27 juni 2018, 18:34   Bijgewerkt: 27 juni 2018, 18:45

Mats Hummels stelt dat iedereen bij Duitsland er goed doorheen zit na de uitschakeling op het WK. Woensdag werd met 2-0 verloren van Zuid-Korea waardoor de wereldkampioen van 2014 als laatste eindigde in de groep met Mexico, Zweden en Zuid-Korea.

Voor de Duitsers was winnen van Zuid-Korea de opdracht om door te gaan op het WK. Het land slaagde er echter niet in om de bal in het doel te krijgen. "Ik heb hier geen woorden voor. We zijn er altijd in blijven geloven en we hebben de kansen ook zekere gehad", aldus Hummels na afloop in gesprek met de Duitse zender ZDF. "Door de wedstrijd tegen Mexico hebben we onszelf dit aangedaan."

Hummels stelt dat het lang geleden is dat Duitsland echt overtuigde. "Dat was in de herfst van 2017, dat is een tijd geleden. Na de 65e minuut sloeg bij ons de spanning toe en zat er geen structuur meer in ons spel. Ik had ook moeten scoren. Als ik die bal binnen had gekopt, had ik nu gezegd hoe mooi het was dat we in de volgende ronde stonden", aldus de verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen