Heerenveen boekt tegen regioteam eerste oefenzege

27 juni 2018, 21:07   Bijgewerkt: 27 juni 2018, 21:14

De eerste oefenzege van het nieuwe seizoen is binnen voor sc Heerenveen. Woensdagavond werd het regioteam met 1-10 verslagen. Een succesvol officieus debuut dus voor de nieuwe trainer Jan Olde Riekerink. Ook aanwinst Sam Lammers, die wordt gehuurd van PSV, kende een goede avond, hij was meteen trefzeker.

Bij rust stond er al een 0-6 voorsprong voor Heerenveen op het scorebord en in de tweede helft gingen de Friezen verder met scoren. Lammers nam twee treffers voor zijn rekening en ook Pelle van Amersfoort maakte er twee. Drie van de doelpunten kwamen op naam van Michel Vlap te staan.

De overige goals werden gemaakt door Marco Rojas, Jordy Bruijn en Henk Veerman. Zaterdag staat de volgende oefenwedstrijd voor Heerenveen op het programma. Drachtster Boys is dan de tegenstander.