Winnen van Engeland heeft geen prioriteit voor Rode Duivels

28 juni 2018, 09:12

Een bijzonder, laatste groepsduel is in de maak op het WK in Rusland. België en Engeland nemen het tegen elkaar op in de strijd om de eerste plaats in Groep G, of strijden de landen eigenlijk om plek twee? De nummer twee van de groep komt – op papier – in een veel gunstiger schema terecht, dus heeft winnen geen prioriteit voor de Belgen.

De nummer twee van Groep G komt in de achtste finale Japan, Senegal of Colombia tegen en treft in de kwartfinale de winnaar van Zweden – Denemarken. De groepswinnaar treft in een eventuele kwartfinale de winnaar van Brazilië – Mexico. "We zijn gekwalificeerd en we willen morgen ook goed spelen. Het is morgen niet onze prioriteit om te winnen. We zijn gekwalificeerd en dat was onze prioriteit", zijn de weinig verhullende woorden van bondscoach Roberto Martínez in de persconferentie in aanloop naar de groepswedstrijd.

Martínez kondigde eerder al aan dat de spelers die op scherp staan (Kevin De Bruyne, Thomas Meunier en Jan Vertonghen) niet opgesteld worden. Ook Romelu Lukaku, die met lichte enkelklachten kampt, begint de wedstrijd mogelijk op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen