Hahn voelt zich na revalidatie superfit: "Ik ga het laten zien"

28 juni 2018, 09:45

Nieuw seizoen, nieuwe kansen. Warner Hahn is bijna hersteld van een schouderblessure die hij in januari opliep. De 26-jarige doelman heeft de laatste maanden hard aan zijn revalidatie gewerkt en kan niet wachten tot het nieuwe seizoen begint.

Het afgelopen seizoen schoot de schouder van de keeper van sc Heerenveen twee keer uit de kom. De eerste keer aan het begin van het seizoen, de tweede keer in de winterstop. "Ik heb zes maanden non-stop getraind, stappen gemaakt in de goede richting. Ik heb meer sprongkracht, ben sterker geworden. Ik denk dat ik op dit moment zelfs voorloop op andere jongens. Ik ben superfit", vertelt Hahn aan de Leeuwarder Courant.

Hahn legt uit dat hij positief in het leven staat. "Daardoor ben ik in 2016 teruggekomen van een zware kruisbandblessure. Daardoor ga ik ook nu heel sterk terugkomen. Ik ben daar echt honderd procent van overtuigd. Ik ga het laten zien", aldus de doelman, die nooit aan stoppen heeft gedacht. "Je kunt in mijn ogen alleen profvoetballer zijn als je heel graag wilt. Zelfs als alles in mijn lichaam kapot zou zijn, dan nog zou ik alles doen om terug te komen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen