Fortuna gaat verder met Hutten: "Lars is een voorbeeldprof"

28 juni 2018, 15:34

Lars Hutten is ook volgend seizoen speler van Fortuna Sittard. De promovendus maakt via de officiële kanalen bekend dat de club en speler overeenstemming hebben bereikt over een eenjarig contract. Het afgelopen seizoen was Hutten een belangrijke pion in het team dat naar de Eredivisie promoveerde.

De 28-jarige middenvelder zegt dat het afgelopen seizoen naar meer smaakt. "Ik wil ook het komende seizoen van waarde zijn voor het team in de Eredivisie. Dat ik mijn tijd bij deze prachtige club met dito fans een vervolg kan geven met nog een seizoen is gewoon geweldig. Toen ik in september terugkeerde in Sittard voelde het als thuiskomen. En nog steeds voel ik me hier ontzettend thuis", aldus de middenvelder op de website van de Limburgers.

Technisch directeur Mustafa Aztopal is blij dat Hutten voor de club behouden blijft. "Lars is één van de meest ervaren spelers. Hij heeft afgelopen seizoen zijn waarde bewezen, ook in de periode dat hij niet speelde. Lars is een echte teamspeler met specifieke kwaliteiten, die hij in de tweede seizoenshelft veelvuldig liet zien. Daarnaast is hij een speler die weet waar het om gaat en die leiderschap toont. Daarmee speelde hij een belangrijke rol in de promotie. Lars is een voorbeeldprof voor velen en met zijn ervaring is hij belangrijk voor de jonge jongens."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen