Spoorboekje: rustdag op WK, oefenduels Eredivisionisten

29 juni 2018, 07:00   Bijgewerkt: 28 juni 2018, 23:43

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 29 juni.

Nieuws

Rustdag op WK

Even bijkomen. Na twee weken ligt het WK een dagje stil. Zestien teams hebben de groepsfase overleefd en bereiden zich nu voor de op knock-outfase. Zaterdag gaan we weer los: dan staan Frankrijk – Argentinië en Uruguay – Portugal op het programma.

Oefenduels

Twee Eredivisionisten spelen vandaag hun eerste oefenwedstrijd. Voor AZ staat vanavond een wedstrijd met de regioselectie op het programma. Léon Bergsma, Vince Gino Dekker en Rody de Boer kunnen voor het eerst in actie komen voor hun nieuwe ploeg. PEC Zwolle oefent tegen de amateurs van VV Berkum.

Wedstijden

Lincoln Red Imps - Drita (20.30 uur)

Bij afwezigheid van WK-wedstrijden zullen er wellicht echte diehards afstemmen op een duel in de Champions League. Beide ploegen zullen vermoedelijk het eindtoernooi niet halen, maar zijn eind juni (!) toch al hard bezig om een felbegeerd ticket in het miljardenbal, waarvan de loting pas op 30 augustus plaatsvindt. Voor die tijd komen ook PSV en Ajax nog in actie, zij stromen enkele rondes later in.

Voetbal op TV

21.45 uur: WK Talk, FOX Sports 1, talkshow over het WK 

21.50 uur: VI Oranje blijft thuis, RTL 4, talkshow over het WK

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen