Maar liefst zeventien wijzigingen bij Engeland tegen België

28 juni 2018, 19:00

Engeland tegen België heeft donderdagavond veel weg van een papieren kraker. Beide ploegen zijn in Groep H al zeker van een plek bij de eerste twee en hebben hun basisteams behoorlijk op de schop gegooid voor hun ontmoeting om 20.00 uur. Maar liefst zeventien nieuwe namen doen hun intrede.

De basisploeg van Engeland is op acht plaatsen gewijzigd ten opzichte van de wedstrijd tegen Panama (6-1 winst). Alleen Jordan Pickford, John Stones en Ruben Loftus-Cheek zijn ook vanavond van de partij. Topscorer Harry Kane, die na twee duels al op vijf goals staat, is dus wisselspeler. Trent Alexander-Arnold maakt zijn debuut op een eindtoernooi en staat rechtsback bij Engeland, dat met Eric Dier als aanvoerder aantreedt.

Bij België heeft Roberto Martinez maar liefst negen wijzigingen doorgevoerd. Keeper Thibaut Courtois en Dedryck Boyata zijn de enige spelers die hun basisplaatsen hebben behouden. Thomas Vermaelen, Nacer Chadli en Thorgan Hazard krijgen hun kans.

De nummer één van de groep speelt tegen Japan in de volgende ronde, de nummer twee treft Colombia. Beide ploegen staat momenteel in punten én in doelsaldo gelijk. Als het treffen in een gelijkspel eindigt, dan zullen de gegeven kaarten de doorslag geven.

Opstellingen

Engeland: Pickford, Alexander-Arnold, Jones, Stones, Cahill, Rose, Dier, Delph, Loftus-Cheek, Rashford, Vardy,

België: Courtois, Dendoncker, Boyata, Vermaelen, Chadli, Dembélé, Fellaini, Tielemans, T. Hazard, Januzaj, Batshuayi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen