Grote zorgen om fysieke gesteldheid James Rodríguez

28 juni 2018, 20:23   Bijgewerkt: 28 juni 2018, 20:28

Het is feest bij Colombia vanwege het behalen van de volgende ronde op het WK, maar het is niet alleen hosanna in het kamp van de Colombiaanse ploeg. Bondscoach José Pekerman maakt zich namelijk grote zorgen over de fysieke gesteldheid van James Rodríguez.

De speler van Bayern München viel vandaag tegen Senegal (1-0 winst) al na een halfuur uit. Een zorgelijke situatie, aangezien hij het eerste groepsduel met Japan al volledig moest missen. Zijn kuitblessure speelt hem dus nog altijd parten. "Ik kan zeggen dat ik me grote zorgen maak", luidt de reactie van Pekerman na de wedstrijd. "Het is een moeilijke situatie voor de hele ploeg. Toch wil ik er niet teveel over spreken, omdat ik bang ben dat andere zaken dan in de schaduw komen te staan."

Pekerman weet niet of zijn spelmaker op tijd fit zal zijn voor het duel in de achtste finale met België of Engeland. "Hij heeft gister goed en volledig met ons meegetraind en bleef zelfs langer op het veld. Hij was volledig fit en er was geen angst voor een blessure, maar na vandaag moeten we het opnieuw gaan bekijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen