Martinez tevreden: "Je kunt geen ideaal scenario plannen"

28 juni 2018, 22:13

Het leek voor België gunstiger om donderdagavond te verliezen van Engeland, maar de ploeg van Roberto Martinez trok in het merkwaardige duel aan het langste eind: 0-1. Ondanks dat België daardoor aan de zware kant van het schema is beland, is Martinez tevreden.

"Het belangrijkste vandaag was dat we als groep sterk voor de dag zijn gekomen. Dat we dan ook nog winnen is een bonus", luidt de reactie van de Spaanse bondscoach bij Sporza. De kans is groot dat België het na de wedstrijd tegen Japan moet gaan opnemen tegen Brazilië. "Maar je kunt geen ideaal scenario plannen. Veel grote namen hebben geflirt met een exit of liggen er al uit. Maar we kijken naar onszelf. We zijn nu sterker dan voor de wedstrijd."

Dat juist Adnan Januzaj, op prachtige wijze, de enige treffer maakte stemt Martinez tevreden. "Het is een beloning voor zijn seizoen. Hij heeft de voorbije jaren gemerkt dat het leven van een profvoetballer niet altijd over rozen gaat. Maar Adnan heeft een uniek talent en dat heeft hij getoond."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen