Willem II niet in paniek, ondanks dat de selectie nog niet rond is

29 juni 2018, 08:43

Willem II verliest deze zomer met onder andere Darryl Lachman, Eyong Enoh, Bartholomew Ogbeche, Thom Haye en Ismail Azzouzi de nodige spelers en tot dusver werden er slechts twee nieuwelingen gepresenteerd. Pol Llonch en Driess Saddiki werden al vastgelegd, maar verder zijn er nog veel onzekerheden voor trainer Adrie Koster. Toch is technisch directeur Joris Mathijsen niet in paniek.

Voor aanvaller Fran Sol is bijvoorbeeld veel interesse, terwijl aanvoerder Jordens Peters en keeper Mattijs Branderhorst terugkomen van een zware blessure. "Er staat straks een goede selectie", verzekert Mathijsen tegenover het Brabants Dagblad. "We kijken als we ons op een bepaalde positie willen versterken eerst naar de eigen jeugd. Daarna speuren we op de Nederlandse markt en vervolgens in België, Duitsland en de Scandinavische landen. Die jongens passen ze zich het makkelijkste aan."

De 'TD' rekent op in elk geval nog op een aanwinst of vijf. Daarnaast komen ook de langdurig geblesseerden Etien Velikonja en Asumah Abubakar mogelijk nog terug, met wie de Tilburgers nog in gesprek zijn. Ook spelers als Daniel Crowley (was verhuurd aan sc Cambuur) en Thomas Kok (was verhuurd aan FC Dordrecht) krijgen een nieuwe kans onder Koster.

Uiteindelijk moet het volgens Mathijsen zorgen voor een 'nieuw' Willem II. "We willen Willem II weer volgens het 4-3-3 systeem laten spelen. Er komt een elftal te staan met aanvallend intenties, dat zelf het initiatief zal willen nemen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen