NAC Breda neemt verdediger Carolina over van PSV

29 juni 2018, 11:34

NAC Breda heeft zich versterkt met Jurich Carolina. De negentienjarige verdediger komt over van (Jong) PSV en tekent een contract tot en met 2021 bij de Eredivisionist. "NAC is een mooie vervolgstap in mijn carrière", aldus de aanwinst, die over een aflopend contract beschikte in Eindhoven. 

Dat vertelt hij op de clubsite. "Op het moment dat de club interesse toonde hoefde ik niet lang na te denken. Vanuit sportief oogpunt krijg ik bij NAC de kans om wedstrijden te spelen op Eredivisieniveau. De speelwijze die de club hanteert sluit goed aan bij mijn kwaliteiten. Ik ben een explosieve voetballer die houdt van duels en graag mee naar voren gaat. Daarnaast is NAC gewoon een hele mooie club. Ik kan niet wachten om iedere thuiswedstrijd voor negentienduizend supporters te spelen."

De linkspoot speelde in het verleden voor Jong Oranje en debuteerde recentelijk voor de nationale ploeg van Curaçao. Eerder kwam hij uit voor Fortuna Sittard en AZ, alvorens hij in Eindhoven belandde. "We zijn de afgelopen periode actief bezig geweest om de verschillende openstaande posities binnen het elftal in te vullen. Daarbij hebben we voor de defensie gekeken naar het type speler met veel loopvermogen, om de flanken te kunnen bespelen. Jurich kwam daar al snel bij naar voren, zijn profiel past uitstekend binnen onze wensen en daarom hebben we ons uiterste best gedaan om hem naar Breda te halen", aldus technisch directeur Hans Smulders.

Dus is de 'TD' tevreden dat het is gelukt. "Hij is nog jong, maar heeft al veel wedstrijdervaring opgedaan de afgelopen seizoenen bij Jong PSV. Ik ben blij dat we hem hebben kunnen overtuigen om voor NAC te komen spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen