Heracles Almelo verrast en plukt spits weg bij Villarreal

29 juni 2018, 16:41

Heracles Almelo haalde tot dusver voornamelijk Duitse aanwinsten aan boord, maar heeft vrijdag bekendgemaakt dat het komend seizoen de beschikking heeft over een Spaanse centrumspits. De 24-jarige Adrián Dalmau komt transfervrije over van Villarreal en tekent in Almelo voor twee jaar, met de optie op een extra seizoen.

Afgelopen voetbaljaar speelde Dalmau voor Villarreal B. Voor die club scoorde hij tien keer in 34 competitie. Komend seizoen is hij dus in de Eredivisie te bewonderen. "Ik ben blij met mijn keuze voor Heracles Almelo", zegt Dalmau, die zich op 9 juli bij de spelersgroep van Heracles zal voegen. Hij meldt zich later omdat hij afgelopen weekend nog in actie kwam met zijn oude club.

Technisch manager Mark-Jan Fledderus ziet in de spits een welkome versterking. "Adrián is een spits met een goede techniek en veel snelheid. Dat weet hij te koppelen aan goede loopacties en beweeglijkheid in zijn spel. Daarnaast heeft hij de bereidheid om tegenstanders snel onder druk te zetten en om te schakelen bij balverlies. Adrián voegt als moderne aanvaller specifieke kwaliteiten toe aan onze selectie." 

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen