WK-dagboek 16: geen Frans Messi-plan, Delph naar huis

29 juni 2018, 23:07

De zestiende dag van het WK in Rusland was een rustdag, maar dat betekent niet dat er niets gebeurde. Er was nieuws over Fabian Delph, Björn Kuipers én Andrés Guardado. De sterkhouder van Mexico heeft aandacht gevraagd voor het gedrag van Brazilië-sterspeler Neymar. Ondertussen werd bekend dat Frankrijk geen speciaal 'Lionel Messi-plan' heeft en dat Zuid-Korea weer voet zette op eigen bodem. 

Delph huiswaarts vanwege bevalling

Het Franse Messi-plan dat niet bestaat

Morgen schiet het WK weer in gang met de prachtige wedstrijd tussen Frankrijk en Argentinië. Voor Frankrijk, dat twee jaar geleden de EK-finale verloor, wordt het dus zaak om Lionel Messi af te gaan stoppen. Bondscoach Didier Deschamps kent uiteraard de kracht van de sterspeler, maar heeft geen speciaal plan bedacht om hem te verdedigen. "We weten dat hij in staat is om wedstrijden in zijn eentje te beslissen", sprak de bondscoach op de perconferentie. "We hebben geen specifiek plan om hem aan te pakken. Een plan is een groot woord. De bedoeling is om zijn invloed te minimaliseren." We zijn benieuwd naar morgen 16.00 uur. 

Kuipers kan weer aan de bak

Björn Kuipers

Björn Kuipers

Guardado vraagt aandacht voor gedrag Neymar

Maandag spelen Mexico en Brazilië tegen elkaar in de achtste finales van dit Wereldkampioenschap. Mexico-sterkhouder Andrés Guardado is zich bewust van het gedrag van Neymar op dit WK en heeft vrijdag al aandacht gevraagd voor zijn acties. De middenvelder van Real Betis hoopt dat de arbitrage scherp is op het soms aanstellerige gedrag van de Braziliaanse ster. "We kennen Neymar allemaal. Nu met VAR moeten ze zijn speelstijl extra bekijken en de scheidsrechter moet er bovenop zitten. We weten allemaal dat hij graag overdrijft en zich makkelijk laat vallen", zei Guardado. 

Zuid-Korea keert terug in eigen land

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen