België is na goede groepsfase ook niet bang voor Brazilië

30 juni 2018, 09:33

Het vertrouwen in het Belgische kamp is zeer groot na de uitstekend verlopen groepsfase op het WK. De volgende uitdaging is nu Japan en als die horde genomen wordt, wacht een ontmoeting met Brazilië. Ook die ploeg moet verslagen kunnen worden, voorspelt Roberto Martinez.

Hij is blij met wat zijn ploeg tot dusver heeft laten zien. "De overwinning op Engeland heeft ons vertrouwen gegeven", spreekt hij tegenover Sporza. "De jonge spelers hebben iedereen getoond dat ze klaar zijn. We moesten ook afgaan op het oordeel van de medische staf. Het geeft voldoening om iemand als Vermaelen te zien spelen alsof hij nooit weggeweest is. De concurrentie voor elke positie is sterker dan ooit tevoren."

België speelt op maandag tegen Japan. Wordt die wedstrijd gewonnen, dan wacht er mogelijk een ontmoeting met favoriet Brazilië. Die wedstrijd kan gewonnen worden, denkt Martinez. "Dat is een oprecht geloof, niet kunstmatig. Iedereen geniet van zijn spel. We zijn al een tijdje ongeslagen, de spelers voelen elkaar goed aan. We voelen dat we alles gedaan hebben wat we konden doen om ons voor te bereiden. Japan wordt een echte test."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen