Portugal zonder Quaresma, Uruguay heeft José Giménez terug

30 juni 2018, 19:14

Portugal start zaterdagavond tegen Uruguay zonder Ricardo Quaresma. De aanvaller die tegen Iran nog de belangrijke openingstreffer maakte, moet het in de achtste finales doen met een reserveplek op het WK. Bij Uruguay zijn er eigenlijk geen verassingen in het elftal dat zich moet plaatsen voor de achtste finales.

?Ten opzichte van het met 3-0 gewonnen duel met Rusland heeft het bijvoorbeeld verdediger José Giménez weer terug, die in de laatste groepswedstrijd niet van de partij was. Uiteraard staan ook paradepaartjes Luis Suárez en Edinson Cavani in de basisopstelling van Uruguay, dat nog geen enkele goal incasseerde op dit wereldkampioenschap.

Bij Portugal is Cristiano Ronaldo uiteraard het paradepaartje en ook hij begint in de opstelling. Dat geldt niet voor rechtsachter Cédric, die tot dusver nog geen minuut miste. Hij wordt vervangen door Ricardo Pereira. Verder keert ook Bernardo Silva terug in het elftal, nadat hij het laatste duel zijn basisplaats was verloren aan Quaresma.

Uruguay: Muslera; Giménez, Godín, Cáceres; Bentancur, Nandez, Torreira, Vecino, Laxalt; Suárez, Cavani

Portugal: Ruí Patrício; Ricardo, Pepe, Fonte, Guerreiro; Bernardo Silva, Adrien Silva, William, Joao Mário; Guedes, Cristiano Ronaldo

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen