Spoorboekje: weer twee achtste finales op het WK in Rusland

2 juli 2018, 07:00   Bijgewerkt: 1 juli 2018, 23:52

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 2 juli.

Wedstrijden

Brazilië - Mexico (16.00 uur)

De eerste drie wedstrijden op dit WK kon Neymar gebruiken om weer wedstrijdritme op te doen. Het moment om echt uit te groeien tot de meestbesproken speler van dit WK - behoudens zijn schwalbes - is aangebroken. Met Messi en Cristiano Ronaldo zijn de twee allergrootste spelers van dit moment al vertrokken. Kylian Mbappé meldde zich met Frankrijk als grote ster, dat wil de Braziliaan ongetwijfeld niet over zijn kant laten gaan tegen Mexico.

België - Japan (20.00 uur)

Onze zuiderburen zijn nog niet écht getest tijdens dit wereldkampioenschap en de vraag is of dat tegen Japan wel gaat gebeuren. De Aziaten hadden tegen Colombia mazzel dat er snel een rode kaart viel, maar maakten later dit toernooi weinig indruk. Lukt dat tegen België wel? Na de uitschakeling op het EK 2016 tegen Wales zullen ze in ons buurland in elk geval meer dan gewaarschuwd zijn. En een gewaarschuwd mens...

Voetbal op tv

16.00 uur: Brazilië - Mexico, NPO 1, live verslag van het WK-duel

19.15 uur: Studio Rusland, NPO 1, praatprogramma over het WK

20.00 uur: België - Japan, NPO 1, live verslag van het WK-duel

21.45 uur: WK Talk, FOX Sports 1, praatprogramma over het WK

21.50 uur: VI Oranje Blijft Thuis, RTL 4, praatprogramma over het WK

22.05 uur: Studio Rusland, NPO 1, praatprogramma over het WK

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen