De Graafschap zoekt nog naar middenvelder en vleugelverdediger

1 juli 2018, 17:41   Bijgewerkt: 1 juli 2018, 22:14

Hoewel De Graafschap zich onder andere al versterkte met Stef Nijland, Javier Vet, Hidde Jurjus, Ted van de Pavert en Furdjel Narsingh zijn de Superboeren nog altijd niet uitgewinkeld. Trainer Henk de Jong gaf op de eerste training van het nieuwe seizoen aan dat de club nog met twee spelers bezig is om binnen te halen als versterking.

"We willen nog een goede middenvelder en een vleugelverdediger", vertelde de coach tegenover Omroep Gelderland. "En dan zijn er altijd aanwinsten bij waarvan iedereen denkt: wat moeten ze daar dan mee? Dat hadden we vorig jaar ook. Maar Fabian Serrarens schoot er op het eind van het seizoen gewoon vier in en besliste de play-offs. Alle jongens moeten groeien. Je kunt niet zomaar jongens halen die al gearriveerd zijn."

Dat moet uiteindelijk zorgen voor maar één ding in Doetinchem: handhaving. De Jong: "Ik denk dat we daarvoor al heel aardig bezig zijn. Maar we willen zolang mogelijk op het hoogste niveau eindigen en daar kan ik me nu nog niet echt druk om maken. Ik heb zin om aan de bak te gaan."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen