Gisteren gemist: ontwikkelingen rond Ziyech, nieuwe coach Dost

2 juli 2018, 00:30   Bijgewerkt: 1 juli 2018, 23:44

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl tijdens het WK al het overige belangrijke nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 1 juli.

Sporting heeft opvolger van ontslagen Mihajlovic te pakken

Het is zeer onrustig bij Sporting Portugal, maar de club is er wel in geslaagd om een nieuwe oefenmeester te vinden. De ontslagen Sinisa Mihajlovic wordt opgevolgd door José Peseiro, die eerder ook al bij de club uit Lissabon  - waar Bas Dost onder contract staat - werkte. 

'AS Roma wil toch zaken doen en gaat Ziyech contracteren'

De transfer leek even van de baan, maar de toekomst van Hakim Ziyech ligt mogelijk toch bij AS Roma. De middenvelder van Ajax wordt volgens het Marokkaanse sportkanaal Arryadia maandag al als nieuwste aanwinst gepresenteerd. De Italiaanse topclub gaat dertig miljoen euro betalen voor de aanvallende middenvelder.

NAC Breda-aanvoerder Marí vindt onderdak bij Deportivo La Coruña

Pablo Marí speelde afgelopen seizoen bij NAC Breda en maakte daar een meer dan uitstekende indruk en gaat nu aan de slag bij Deportivo La Coruña. Die club huurt hem voor een seizoen van Manchester City, waar de Spanjaard nog een contract tot volgend jaar heeft.

Zes Nederlanders genomineerd voor de Golden Boy-award

De Italiaanse sportkrant Tuttosport heeft de kandidaten voor de jaarlijkse Golden Boy-award zondag bekendgemaakt. Op de lijst van liefst honderd genomineerden staan zes Nederlanders, onder wie Ajacied Matthijs de Ligt vermoedelijk de grootste kanshebber is.

De Graafschap zoekt nog naar middenvelder en vleugelverdediger

Hoewel De Graafschap zich onder andere al versterkte met Stef Nijland, Javier Vet, Hidde Jurjus, Ted van de Pavert en Furdjel Narsingh zijn de Superboeren nog altijd niet uitgewinkeld. Trainer Henk de Jong gaf op de eerste training van het nieuwe seizoen aan dat de club nog met twee spelers bezig is om binnen te halen als versterking.

Heracles 'zou het geweldig vinden' als Kuwas en Monteiro blijven

Bij Heracles Almelo leeft nog altijd de hoop dat Brandley Kuwas en Jamiro Monteiro ook komend seizoen in het Polman Stadion spelen. De twee uitblinkers zinspelen op een transfer, maar het is vooralsnog rustig wat betreft interesse in het duo. Dat zegt technisch directeur Mark-Jan Fledderus.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen