Schöne over misser: "Wilde de keeper andere hoek insturen"

2 juli 2018, 08:03   Bijgewerkt: 2 juli 2018, 08:23

Lasse Schöne was een van de schlemielen van Denemarken zondagavond door zijn strafschop te missen tegen Kroatië in de achtste finale van het WK. De middenvelder was niet de enige die zijn pingel niet raak schoot en dus volgde er uitschakeling. En dat deed bijzonder veel pijn bij de Ajacied. "Penalty's moeten erin", erkende de Deen.

"Ik heb er aardig wat genomen bij Ajax en had ook nu een plan. Ik wilde de keeper de andere hoek insturen", blikte Schöne terug op zijn misser bij de NOS. "Hij pakte hem goed, Of ik schoot de bal gewoon slecht binnen. Maar drie van de vijf strafschoppen missen, dat is te veel. Zonde, want onze keeper Kasper Schmeichel deed het erg goed. Maar we hielpen hem niet echt met onze missers."

En dus was het einde WK voor de nationale ploeg van Denemarken. En dat was uiteindelijk niet nodig volgens Schöne. "In de tweede helft en in de verlening waren we zelfs de betere ploeg, al kregen we geen hele grote kansen. Uiteindelijk kunnen we wel trots zijn op wat we bereikt hebben, maar nu overheerst de teleurstelling. En dat duurt nog wel even."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen