Aanvaller Salah tekent een vijfjarig contract bij Liverpool

2 juli 2018, 09:05   Bijgewerkt: 2 juli 2018, 14:27

Goed nieuws voor alle Liverpool-fans: Mohamed Salah blijft voorlopig verbonden aan de Premier League-club. De aanvaller die een geweldig seizoen kende en zich onder meer kroonde tot topscorer van de Engelse competitie, heeft een nieuw, sterk verbeterd vijfjarig contract getekend.

Salah kwam afgelopen zomer over van AS Roma en maakte in zijn eerste seizoen 44 doelpunten in 52 optredens, werd driemaal gekozen tot 'Speler van de Maand' en haalde met The Reds de finale van de Champions League. Daarin raakte hij echter geblesseerd, waardoor zijn optreden met Egypte op het WK in Rusland flink tegenviel. Ook deden de geruchten de ronde dat hij wil stoppen als international. Stoppen bij Liverpool doet hij voorlopig in elk geval nog niet, getuige zijn nieuwe verbintenis.

"Dit nieuws is een beloning voor zijn afgelopen seizoen", aldus een zeer blije manager Jürgen Klopp op de clubsite. "Met zijn nieuwe contract mogen we blijven dromen en kunnen we onze ambities blijven vervullen de komende jaren. Mo geeft met zijn nieuwe contact aan dat dit definitief zijn nieuwe thuis is en dat biedt veel perspectief voor de toekomst."

Klopp gelooft dat Salah de juiste keuze maakt. "Het afgelopen seizoen was speciaal, met veel speciale momenten, maar we willen meer. We willem meer succes met elkaar bereiken. Zoals de supporters al stoppen. 'Were never gonna stop.' Dit moet de houding zijn van het individu en collectief de komende jaren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen