AZ strikt Taabouni (16): "Een speler met enorm veel potentie"

2 juli 2018, 16:23

Mohamed Taabouni (16) heeft maandag zijn eerste profcontract getekend. De middenvelder staat de komende drie jaar onder contract bij AZ. De Alkmaarders zijn blij dat de jonge middenvelder zijn toekomst heeft verbonden aan AZ.

Taabouni wordt in Alkmaar als groot talent beschouwd. De Haarlemmer werd de afgelopen jaren tot twee keer toe uitgeroepen tot AZ-Talent van de Maand. "Ik heb er lang voor gewerkt en het betaalt zich nu uit. Dit is pas het begin, maar er komen mooie dingen aan. Ik heb heel veel vertrouwen van de club gekregen en ik hoefde niet lang na te denken om dit contract te tekenen. Binnen drie jaar wil ik naar het eerste elftal. Daar ga ik mijn best voor doen", reageert Taabouni op de website van de club uit Alkmaar.

Dat Taabouni zijn handtekening onder het contract heeft gezet, ziet directeur voetbalzaken Max Huiberts als goed nieuws. "Mo is een speler met enorm veel potentie. Hij is pas zestien, maar heeft al meegespeeld bij Onder 19 en draait op dit moment de voorbereiding mee bij Jong AZ. Dat zegt veel over zijn ontwikkeling. Het is mooi dat we iemand die de gehele jeugdopleiding heeft doorlopen nu kunnen belonen met een contract."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen