Southgate wil niet vooruitkijken: "Daar zijn we eerder ingetrapt"

2 juli 2018, 22:05   Bijgewerkt: 2 juli 2018, 22:11

Door op de tweede plaats in Groep G te eindigen, bevindt Engeland zich aan de gunstige kant van het WK-schema. Bondscoach Gareth Southgate wil echter niet op de zaken vooruit lopen. De focus van de Engelsen ligt op dit moment maar op één tegenstander: Colombia.

"We voelen dat het geen nut heeft om verder te kijken dan dinsdag", doelt Southgate op het duel met de Colombianen. "Dat is een val waar we eerder zijn ingetrapt. Ik ga er niet vanuit dat het dinsdag misgaat. We moeten op ons best zijn om ze te verslaan. Het team is hongerig en trots om het Engelse shirt te dragen."

Twee jaar geleden ging het voor Engeland mis in de achtste finale van het EK. IJsland was toen verrassend te sterk voor de Engelsen (2-1). "We hebben een paar jongens die er toen bij waren en het gevoel hadden dat ze de wedstrijd zouden winnen. Toen ze na een voorsprong op achterstand kwamen, wisten ze dat de manier waarop zij de wedstrijd hadden benaderd niet goed was."

Wint Engeland van Colombia, dan treft het land in de kwartfinale de winnaar van het duel tussen Zweden en Zwitserland. In een eventuele halve finale is de winnaar van Rusland – Kroatië de tegenstander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen