Japan zit in zak en as na verlies: "Dit voelt als een tragedie"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

3 juli 2018 – Japan was heel hard op weg naar een sensatie tegen België, maar gaf een 0-2 voorsprong uit handen. Dieptepunt was de beslissende 3-2 van de Belgen diep in blessuretijd. Bondscoach Akira Nishino was er na afloop helemaal kapot van en baalde als een stekker van de winnende treffer, die viel uit een counter na een corner van Japan.

Japan zit in zak en as na verlies: "Dit voelt als een tragedie"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik ben er kapot van", reageerde de coach. "Misschien is de nederlaag te wijten aan mijn tactische beslissingen als coach, maar dat kan ik nog niet toegeven. Ik weet alleen dat dit voelt als een tragedie en dat we dit verlies moeten accepteren."

Japan speelde ijzersterk, zo zag Nishino ook. "We controleerden de wedstrijd en wilden nog graag die 3-0 maken om het duel op slot te gooien. Daar kregen we ook de kansen voor, maar op dat moment schakelde België op het juiste moment een tandje bij. Dat we ook nog de 3-2 moesten incasseren na een supercounter, had niemand bij ons aan zien komen."

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd