Spoorboekje: terugblikken op achtste finales en oefenduels

4 juli 2018, 07:57

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 4 juli.

Specials

Tops en flops van de achtste finale

Nog acht landen strijden om de wereldtitel. Frankrijk, Uruguay, Rusland, Kroatië, Brazilië, België, Zweden en Engeland mogen blijven dromen. Zij vervolgen vrijdag en zaterdag hun weg in Rusland. Vandaag wordt er op het WK niet gevoetbald en dat geeft ons de mogelijkheid om nog eens terug te blikken op de achtste finale. Wie vielen in positieve en negatieve zin op?

Wedstrijden

DESTO - FC Utrecht (19.00 uur)

FC Utrecht begon zaterdag aan het nieuwe seizoen en kende geen problemen met DHSC, dat als eersteklasser op een 1-9 nederlaag werd getrakteerd. De Domstedelingen komen vanavond weer in actie, tegen DESTO uit Assen. Haalt de ploeg van Jean-Paul de Jong nu wel de tien goals?

Nieuw Buinen - FC Groningen (19.00 uur)

FC Groningen fleurt vanavond het jubileum van Nieuw Buinen op. De eerste klasser bestaat later deze maand precies honderd jaar. Om het eeuwfeest extra glans te geven werd Groningen gestrikt voor een oefenwedstrijd. Voor Groningen-trainer Danny Buijs staat het duel vooral in het teken om verder te sleutelen aan zijn ploeg. Afgelopen zaterdag haalde de Trots van het Noorden met 0-16 uit tegen RWE Eemsmond.

Laakkwartier - ADO Den Haag (19.30 uur) 

ADO Den Haag speelt vanavond zijn traditionele oefenwedstrijd tegen het Laakkwartier. Het duel werd vorig jaar vanwege een veldwissel geannuleerd, maar staat het affiche nu weer op het programma. Het is voor de ploeg van Alfons Groenendijk het tweeden oefenpotje. Zaterdag klopte ADO LVV Lugdunum met 0-7.

Voetbal op tv

21.45 uur: WK Talk, FOX Sports 1, talkshow over het WK

21.50 uur: VI Oranje Blijft Thuis, RTL 4, talkshow over het WK

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen