Slagvaardig Vitesse neemt Bero over van Trabzonspor

3 juli 2018, 16:57

Vitesse heeft alweer de zesde aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen. De slagvaardige Arnhemmers hebben zich versterkt met de 22-jarige aanvallende middenvelder Matus Bero, die overkomt van het Turkse Trabzonspor. De Slowaak ligt voor de komende vier seizoenen vast in het Gelredome.

Bero debuteerde in zijn vaderland bij Trencin in het profvoetbal. Na twee landstitels en beker vertrok het voormalige Slowaakse talent van het jaar naar Turkije. "Vitesse kwam voor mij op het juiste moment. Ik denk dat de Eredivisie mij ligt, net zoals de manier waarop we bij Vitesse willen voetballen", zegt Bero op de website van zijn nieuwe club. "Vitesse heeft ambities, net zoals ik. Ik ga er alles aan doen om succesvolle tijden in het geel-zwart te beleven."

Technisch directeur Marc van Hintum: "Matus is een aanvallend ingestelde middenvelder. Hij is altijd op zoek naar dreiging en heeft veel diepte in zijn spel. We zijn er allemaal van overtuigd dat Matus iets extra's aan Vitesse kan toevoegen." Eerder haalde Vitesse Khalid Karami, Rasmus Thelander, Oussama Darfalou, Max Clark en Jake Clarke-Salter naar Arnhem.

Naast de komst van Bero, verlengde Vitesse ook het contract van Thomas Buitink. De achttienjarige spits ondertekende een vierjarig contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen