Van Leeuwen waarschuwt: "Twee voor twaalf bij Twente"

4 juli 2018, 07:48   Bijgewerkt: 4 juli 2018, 07:53

Ondanks de degradatie leek FC Twente financieel alles aardig op de rit te hebben. Inmiddels is duidelijk dat er, onder meer na een aantal forse tegenslagen, toch weer een hele hoop geld nodig is om de Enschedeërs overeind te houden. Ook de gemeente moet bijspringen, anders kan het zomaar misgaan. "Het is twee voor twaalf", waarschuwt technisch directeur Ted van Leeuwen.

Tegenover de NOS gaat hij in op de zorgwekkende situatie van de Tukkers, die nog nijpender is dan misschien wel eens wordt gedacht. "Het is zorgwekkend, maar Twente heeft ook ontzettend veel supporters en ontzettend veel sponsors. En die mensen doen er echt alles aan. Er is een beweging op gang gekomen na de degradatie. Dat vind ik echt ongehoord, bijna cult. Daar klampen we ons aan vast", aldus de strijdbare 'TD'.

Van Leeuwen is pas enkele dagen in dienst, maar moet vol aan de bak. Naar eigen zeggen heeft de selectie misschien nog wel tien nieuwe spelers nodig om komend seizoen hoge ogen te gooien in de Jupiler League. Belangrijker is eerst echter nog dat de gemeente financieel over de brug komt en garant wil staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen