Spoorboekje: weer rustdag WK, oefenduels en EL-voorrondes

5 juli 2018, 07:00   Bijgewerkt: 4 juli 2018, 23:50

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 5 juli.

Nieuws

Opnieuw een rustdag op het WK

Voor de voetballiefhebbers is dit een mindere week, want donderdag staat er opnieuw een rustdag op het programma. Pas vrijdag gaan de kwartfinales van start. Uruguay speelt dan tegen Frankrijk. Later op de avond neemt België het op tegen Brazilië.

Wedstrijden

Schalke 04 - Southampton (14.05 uur)

Op een WK-loze voetbaldag is het best aardig om een aardig oefenpotje te zoeken. Wat te denken van dit duel? Schalke 04, afgelopen seizoen de nummer twee in Duitsland, neemt het op tegen Southampton, dat een moeilijk seizoen kende. Het is weliswaar geen Brazilië - België, maar desondanks zeker de moeite om met afkickverschijnselen van het WK te volgen.

Folgore - Engordany (20.45 uur)

Ook de Europa League voor komend seizoen is alweer begonnen. AZ zal het duel tussen de nummer twee van San Marino en de ploeg uit Andorra met interesse volgen. Een van beide ploegen wordt wellicht de tegenstander in de volgende ronde van de EL. Vorig seizoen verloor Folgorde nog van Valletta, dat daarna tegen FC Utrecht speelde in de tweede voorronde.

Voetbal op tv

19.30 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, programma met het laatste voetbalnieuws

21.49: VI Oranje blijft thuis, RTL 4, talkshow over het WK

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen