Naess wil revanche bij sc Heerenveen, wellicht als controleur

4 juli 2018, 10:12

Nicolai Naess kwam vorig seizoen amper aan de bak bij sc Heerenveen, maar kan komend jaar onder de nieuwe trainer Jan Olde Riekerink zomaar eens een grotere rol gaan spelen. De coach ziet in de verdediger, misschien wel de tijdelijke vervanger van Stijn Schaars. "Ik denk dat ik dat kan, ja", aldus de Noor.

"Wat mij betreft is het een serieuze mogelijkheid. Het spel verdelen ligt me. Aan de bal ben ik op mijn best. Maar begrijp me niet verkeerd: achterin speel ik net zo lief", vertelde hij na het oefenduel met Stiens tegenover de Leeuwarder Courant. Sowieso is zijn band met Riekerink beter dan met Jurgen Streppel vorig seizoen.

"Het voelt voor mij als een echte mogelijkheid om me te laten zien. En ik moet zeggen dat ik tot nu toe een goede klik heb met de trainer. Hij is actief en communiceert goed. Dat moet ook wel. Hij heeft andere ideeën dan de vorige trainer en wil dat we die zo snel mogelijk oppikken. Voor de hele groep is het goed dat hij een man met veel ervaring is, ook in het buitenland. Ik praat meer met hem dan dat ik met Jurgen Streppel sprak", aldus Naess.

Komend seizoen kan Naess wellicht dus 'een nieuw gezicht' worden bij de selectie van de Friezen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen