WK-dagboek 21: elf dagen tot de finale, Kuipers krijgt kwartfinale

4 juli 2018, 23:12

De tweede rustdag op het wereldkampioenschap in Rusland was voor de voetballiefhebbers wederom een verschrikking. Met afkickverschijnselen kwamen ze de dag, waarop ze in Engeland nog aan het bijkomen waren van hun kater, door. Het was ook letterlijk en figuurlijk een rustdag, want er gebeurde bijzonder weinig in Rusland. En dat vonden de spelers, die mogelijk nog een druk programma hebben de komende elf dagen, best lekker.

Nog elf dagen tot de finale

Uruguay, Frankrijk, Brazilië en België. Een van hen staat over exact elf dagen in de WK-finale in Moskou tegenover Zweden, Rusland, Engeland of Kroatië. Binnen die elf dagen staan er dus nog drie wedstrijden op het programma: een flinke belasting. Wie gaat het beste om met deze slijtageslag? Alle voetballiefhebbers zullen enorm balen van deze rustdag, maar de spelers zelf zijn wel even blij te kunnen uithijgen. 

Alle Eredivisie-spelers naar huis

Meer WK dan ooit

VAR

VAR

Kuipers hoort volgende opdracht

Ook in de kwartfinale heeft scheidsrechter Björn Kuipers opnieuw een wedstrijd toegewezen gekregen. De Nederlander fluit de wedstrijd tussen Engeland en Zweden van aanstaande zaterdag om 16.00 uur. Kuipers viel dit WK positief op als arbiter en lijkt dan ook één van de kanshebbers voor de finale.

Neymar krijgt steun van landgenoot

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen