Fraser ziet nog steeds dezelfde gedrevenheid bij Drenthe

4 juli 2018, 15:51   Bijgewerkt: 4 juli 2018, 15:56

Royston Drenthe traint alweer bijna twee weken mee bij Sparta. De club zal nog moeten bepalen of het met de 31-jarige Rotterdammer in zee gaat. "We moeten echt iets voor elkaar kunnen betekenen", aldus Sparta-trainer Henk Fraser.

"In die fase zitten we nu om te bekijken of het ook daadwerkelijk zo is", zegt Fraser in gesprek met RTV Rijnmond. "Het kan zo zijn dat hij over een week zegt dat het te hard werken is, of dat het zijn niveau niet is. Ik heb Royston ook in de jeugd van Feyenoord gehad. Diezelfde gedrevenheid en het liefhebber zijn is er nog steeds. Volgens mij is dat de basis van alles. Als liefhebber kun je lang door."

Drenthe speelde zaterdag in het oefenduel met Heienoord zijn eerste minuten in het shirt van Sparta. "Natuurlijk probeer ik mee te geven van wat ik heb meegekregen in de voorgaande jaren. Maar ik ben ook niet overduidelijk aanwezig", zegt Drenthe. "Het gaat uiteindelijk niet om wat ik wil. Ik kan wel zeggen wat ik wil, maar het is niet relevant. Het is wachten op de club."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen