Utrecht en ADO halen dubbele cijfers, ook Groningen wint

4 juli 2018, 21:30

FC Utrecht heeft woensdag flink uitgehaald in een oefenduel met DESTO. Het werd maar liefst 0-14 voor de Domstedelingen. FC Groningen boekte een nipte 1-2 overwinning op Nieuw Buinen, terwijl ADO Den Haag met 1-9 won van Laakkwartier.

DESTO - FC Utrecht 0-14

FC Utrecht had geen enkel probleem met DESTO en scoorde zowel in de eerste als tweede helft zeven keer. Sylla Sow opende al na één minuut de score. Lukas Görtler nam voor rust twee treffers voor zijn rekening en de andere vier kwamen op naam van Nick Venema te staan.

Ook na rust ging Utrecht door met scoren. Simon Makienok en Sander van de Streek waren beiden goed voor twee treffers. De overige drie doelpunten werden gemaakt door Odysseus Velanas, Mark van der Maarel en Willem Janssen. Zo won FC Utrecht gemakkelijk met 0-14.

Nieuw Buinen - FC Groningen 1-2

FC Groningen kwam tegen Nieuw Buinen pas in de tweede helft tot scoren. Michael Breij tekende voor de openingstreffer. Een kwartier voor tijd verdubbelde Tim Freriks de score op aangeven van Gerald Postma. In de slotfase kreeg Nieuw Buinen nog een strafschop toegewezen waardoor de eindstand uiteindelijk 1-2 was.

Laakkwartier - ADO Den Haag 1-10

Ook ADO Den Haag haalde woensdagavond de dubbele cijfers in een oefenwedstrijd. De Chinese huurling Yuning Zhang maakte de openingstreffer en nam ook de 0-3 voor zijn rekening. Daartussenin was Melvyn Lorenzen trefeker. Dankzij twee treffers van Lex Immers, waarvan één strafschop, stond het bij rust 0-5.

Vlak na rust scoorde Erik Falkenburg twee keer en direct daarna deed Oktay Colakoglu iets terug voor Laakkwartier. In de laatste twintig minuten scoorden Bas Kuipers, Yahia Boussakou en nogmaals Falkenburg nog voor ADO waardoor het uiteindelijk 1-10 werd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen