Costa Rica en bondscoach na roemloos WK uit elkaar

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

5 juli 2018 – Costa Rica en bondscoach Oscar Ramirez zijn uit elkaar. De nationale voetbalbond besloot het aflopende contract niet te verlengen. Het land uit Midden-Amerika ging op het WK in Rusland roemloos ten onder in een groep met Brazilië, Zwitserland en Servië. Costa Rica gaat op zoek naar een opvolger die het land moet leiden naar het WK 2022 in Qatar.

Costa Rica en bondscoach na roemloos WK uit elkaar

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ramirez stond in totaal drie jaar aan het roer bij Costa Rica. Na de succesvolle kwalificatie pakte het land dat verraste op het WK 2014 in Rusland slechts één puntje. In de laatste wedstrijd werd er gelijkgespeeld tegen Zwitserland (2-2). Costa Rica ging onderuit tegen Servië (0-1) en Brazilië (0-2).

"We bedanken Oscar voor al zijn geleverde werk", zegt bondsvoorzitter Rodolfo Villalobos op de website van de bond. "Wij gaan nu op zoek naar een bondscoach met internationale ervaring." Villalobos hoopt de opvolger voor de oefeninterlands in september te presenteren. "We trekken het liefst iemand aan met WK-ervaring. Dat is goed voor de groep", aldus de preses.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd