Fellaini en Chadli moeten de balans bij België terugbrengen

5 juli 2018, 10:00

De nationale ploeg van België zal voor het duel in de kwartfinale met Brazilië voor een deel worden aangepast. Hoewel Roberto Martínez zijn 5-3-2-systeem in tact houdt, wordt er wel meer balans in het elftal gebracht. Na het zeer zwakke duel met Japan kiest de Spaanse coach eieren voor zijn geld. Dries Mertens en Yannick Carrasco worden vermoedelijk de slachtoffers.

Dat schrijven de Belgische media althans. Het duo dat tegen Japan geheel terecht naar de kant werd gehaald, wordt vermoedelijk vervangen. Diens vervangers Nacer Chadli en Marouane Fellaini maakten een prima indruk en zorgden voor meer balans in het elftal. De verdedigende middenvelder gaat vermoedelijk naast Axel Witsel spelen, om niet continu overlopen te worden op het middenveld.

Kevin De Bruyne schuift op zijn beurt een plek meer door naar voren, zodat hij beter rendeert. Mertens gaf eerder al aan het te snappen als een van de grote sterren voorin sneuvelt. Eerder dit toernooi was de balans bij onze zuiderburen weg. Op dezelfde wijze tegen Brazilië spelen zou in feite zelfmoord betekenen. Adnan Januzaj is nog altijd niet fit genoeg om in actie te komen.

Lees ook: De Belgen op rapport: terug naar tekentafel voor Martínez

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen