PSV legt aan MVV verhuurde Koopmans een seizoen langer vast

5 juli 2018 – Luuk Koopmans heeft een nieuw contract getekend bij PSV. De keeper heeft donderdag een handtekening gezet onder een verbintenis die hem in elk geval tot de zomer van 2020 in Eindhoven houdt. Komend speelt wordt de goalie, die de afgelopen seizoenen veel met blessureleed kampte, overigens verhuurd aan Eerste Divisie-club MVV.

PSV legt aan MVV verhuurde Koopmans een seizoen langer vast

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Ik ben sterk teruggekeerd, maar ik wil me nu een jaar lang iedere week op een hoog niveau laten zien", vertelt de 24-jarige Koopmans over zijn verhuurbeurt op de clubsite. "Toen bekend werd dat ik verhuurd mocht worden meldde MVV zich vrijwel direct met concrete interesse. Dat gaf een vertrouwd en heel goed gevoel."

En ook PSV meldde zich niet veel later, alleen dan om zijn in 2019 aflopende contract met een seizoen te verlengen. "PSV ziet toekomst in me. De club wil me een seizoen lang aan het werk zien. Dat kan bij MVV en ik hoop daar ook wat extra stappen in mijn ontwikkeling te zetten", aldus Koopmans.

Reacties

PSV

gerelateerd