Vitesse voegt een WK-ganger als fysiektrainer toe aan staf

5 juli 2018, 10:45

Vitesse voegt WK-ganger Angel Acena Rodriguez (36) als fysiektrainer toe aan de technische staf. De Arnhemmers zijn bezig de laatste plooien glad te strijken. De Spanjaard vervulde kort geleden dezelfde functie op het WK bij het reeds uitgeschakelde Costa Rica. Rodriguez was ook fysiektrainer bij Sevilla, waar hij de de Europa League-winst van 2016 van dichtbij meemaakte.

"Het was een mooie ervaring om met Costa Rica het WK te hebben beleefd. Ik kijk er nu naar uit om het seizoen te starten bij Vitesse. Het is voor mij een nieuwe en interessante uitdaging, in een competitie die volop kansen biedt", zegt Rodriguez op de website van Vitesse. Zodra de laatste formaliteiten achter de rug zijn, treedt hij toe tot de technische staf.

De Arnhemmers spelen vrijdag hun eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. In Oostenrijk treft Vitesse Wolfsberger AC. Daarna staan er duels met Shakhtar Donetsk Arsenal Tula en Lokomotiv Moskou op het programma. Al die wedstrijden worden op Oostenrijke bodem gespeeld.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen