PEC Zwolle laat Parzyszek naar Piast Gliwice gaan

5 juli 2018, 11:04   Bijgewerkt: 5 juli 2018, 11:22

PEC Zwolle is Piotr Parzyszek definitef kwijt. De aanvaller maakt een transfer naar het Poolse Piast Gliwice, waar hij een contract tot en met de zomer van 2021 heeft getekend. De aanvaller kon nooit echt overtuigen in Overijssel en was na de komst van Mike van Duinen helemaal overbodig geworden binnen de selectie van John van 't Schip.

Zijn nieuwe club maakt op de website melding van de overgang, die al enkele weken in de lucht hing. Parzyszek kwam de vorige zomer nog transfervrij over van De Graafschap, waar ze juist wel tevreden over hem waren. Overtuigen deed hij in Zwolle niet: in 23 Eredivisie-duels maakte hij vijf doelpunten. Of er een afkoopsom is betaald voor het contract van de spits dat nog tot en met 2020 liep, is niet bekend.

"Ik hoop dat ik snel in het team pas en me goed aanpas. Ik wil vooral veel doelpunten maken voor Gliwice en hoop dat er ons een goed seizoen wacht", vertelde de aanvaller op de site van zijn nieuwe werkgever. Eerder speelde hij voor Charlton Athletic, Sint-Tuiden, Randers FC en dus De Graafschap.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen