Spoorboekje: krakers van jewelste in kwartfinale van het WK

6 juli 2018, 07:00   Bijgewerkt: 5 juli 2018, 23:21

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 6 juli.

Wedstrijden

Uruguay - Frankrijk (16.00 uur)

De eerste kwartfinale van het WK gaat tussen Uruguay en Frankrijk. We hopen op spektakel, maar het verleden belooft weinig goed. In 1966 won Uruguay met 2-1, daarna volgden vier doelpuntloze remises. De laatste ontmoeting dateert van juni 2013, toen Luis Suárez tijdens de vriendschappelijke interland het enige doelpunt maakte. El Pistolero is er vanmiddag opnieuw bij, maar zijn compagnon Edinson Cavani ook? De spits die Uruguay langs Portugal hielp, kamt met een hamstringblessure en het is zeer de vraag of hij inzetbaar is.

SVV'04 - FC Emmen (19.00 uur)

Voor Eredivisie-promovendus gaat de voorbereiding met het eerste oefenduel op het programma ook écht van start. FC Emmen speelt in Schoonebeek tegen de amateurs van SVV '04. De selectie heeft met Caner Cavlan, Luciano Slagveer en Jafar Arias een flinke impuls gehad. Waar staat de Drentse ploeg van succescoach Dick Lukkien? Dát is de vraag waar alle fans antwoord op krijgen vandaag.

Brazilië - België (20.00 uur)

Opnieuw een dag van de waarheid voor onze zuiderburen. België kroop in de achtste finale tegen Japan door het oog van de naald. Het zal vanavond anders moeten, willen de Rode Duivels de halve finale bereiken. Het is de verwachting dat Roberto Martinez meer balans in zijn elftal wil, omdat ander Brazilië de Belgen waarschijnlijk zullen overlopen. Alleen als Martinez inderdaad zich aan wil passen aan de Goddelijke Kanaries, heeft België volgens de publieke opinie een kans.

Voetbal op tv

15.50 uur: Uruguay - Frankrijk, NPO 1, live verslag van het WK-duel

19.30 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, programma met het laatste voetbalnieuws

19.50 uur: Brazilië - België, NPO 1, live verslag van het WK-duel

21.30 uur: VI Oranje blijft thuis, RTL 4, talkshow over het WK

22.05 uur: Studio Rusland, NPO 1, talkshow over het WK

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen