Gerbrands: "Heb zo'n periode niet heel vaak meegemaakt"

6 juli 2018, 08:22

Toon Gebrands kijkt terug op een bewogen periode bij PSV. De algemeen directeur van de regerend kampioen nam afscheid van Marcel Brands én Phillip Cocu, twee collega's waar hij goed en lang mee samengewerkt heeft. Het was dan ook geen gemakkelijke periode voor de directeur.

"Ik zal er eerlijk over zijn dat ik zo'n periode in zeventien jaar betaald voetbal niet zo heel vaak heb meegemaakt", steekt hij van wal in het Eindhovens Dagblad. "Toch waren we op alles voorbereid en lagen er lijsten klaar. Wat mij betreft is er voor elke post die vrijviel een zeer capabele vervanger gevonden. Het bijzondere was dat er een aantal dingen bij elkaar kwam, maar samen met bijvoorbeeld John de Jong is er binnen PSV snel geschakeld.''

Volgens Gerbrands staat PSV er nog altijd zeer goed op. "We zijn klaar voor een nieuwe fase, waarbij ook al een aantal mutaties in onze selectie heeft plaatsgevonden. Tot 1 september kan dat nog steeds, maar we doen er alles aan om zo sterk als we kunnen aan de strijd om de Johan Cruijff Schaal, de start van de eredivisie en de play-off van de Champions League te beginnen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen