Klopp ziet hersenschudding als verklaring van blunders Karius

6 juli 2018, 09:18

Het is inmiddels enige tijd geleden, maar Jürgen Klopp is vrijdag met een uitgebreide verklaring over de blunders van keeper Loris Karius in de Champions League-finale gekomen. De oefenmeester van Liverpool ziet de herschudding als de oorzaak van de blunders van de Duitser.

De keeper van Liverpool ging tegen Real Madrid twee keer opzichtig de mist in, wat cruciaal bleek in de eindstrijd. Wat toen nog niet bekend was, was dat de Duitser in de eerste helft een tik tegen zijn hoofd had gekregen. Later bleek dat hij met een hersenschudding kampte. "Ik kan alleen maar zeggen dat Loris met een hersenschudding te maken had", zegt Klopp op de clubwebsite. "Je kunt een hersenschudding op allerlei manieren ervaren en voelen."

Klopp hoorde pas enkele dagen na het duel van de hersenschudding. "Vanwege de intensiteit van het duel en de adrenaline was niemand er mee bezig. Het is echter zo dat de klap invloed heeft gehad op het keepen, dat is honderd procent duidelijk. Wat de rest van de wereld zegt, maakt me niks uit. Ik zie het niet als een excuus, maar gewoon als de oorzaak."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen