Vitesse is zo goed als klaar op de markt: "Voor 95 procent"

6 juli 2018, 11:54

Door de vroege Europese verplichtingen moest Vitesse de selectie al vroeg op orde hebben en de clubleiding lijkt daarin te zijn geslaagd. Al acht nieuwe spelers vonden hun weg naar Arnhem. Volgens directeur Joost de Wit is de selectie zo goed als rond.

Vitesse is nagenoeg klaar op de transfermarkt, zegt De Wit tegen Omroep Gelderland. "Voor 95 procent denk ik. We wilden de selectie ook klaar hebben, zodat we ons op het trainingskamp optimaal kunnen voorbereiden op de Europese wedstrijden en de competitie. Natuurlijk zou er ook nog iemand bij ons kunnen vertrekken. Maar we zijn daarin zeer terughoudend. Nee, of Mason Mount bij Vitesse blijft, is nog niets duidelijk."

Vitesse haalde veel spelers van buiten Nederland. "Onze achterban vindt het fijn om eigen talenten te zien", beseft De Wit. "Wij zien ook het liefst dat zij doorbreken, maar als het niet kan en lukt gaan wij door. Uiteindelijk willen ook onze fans een winnend Vitesse. We willen een sterk team in Europa. Daar gaat het om", stelt hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen