Doelman Bertrams verruilt NAC Breda voor Nordsjaelland

6 juli 2018, 15:39

Na één seizoen bij NAC Breda vertrekt doelman Nigel Bertrams alweer uit Brabant. De 25-jarige keeper heeft in de Eredivisie dusdanig veel indruk gemaakt dat hij een transfer naar  FC Nordsjaelland heeft verdiend. Hij tekent in Denemarken voor vier jaar.

Hij vindt dat hij de kans om voor Nordsjaelland te spelen niet kan laten schieten. "Het afgelopen jaar was voor mij ontzettend waardevol, op veel verschillende vlakken. De kans die ik hier heb gekregen en gepakt, heeft deuren geopend naar nieuwe avonturen. Eén van die deuren leidde naar Denemarken: FC Nordsjaelland om precies te zijn. De club speelt in de top van de Deense competitie en begint binnenkort aan de voorronde van de Europa League. Voor mij is dat een kans die ik met beide handen aan wil grijpen. Ik wil iedereen bedanken voor de mooie tijd bij NAC en de ontwikkeling die ik hier heb mogen doormaken", zegt de keeper op de website van NAC.

De doelman kwam in totaal tot zestien wedstrijden voor NAC. Dat lage aantal heeft onder meer te maken met de schorsing van zes wedstrijden die hij kreeg na een charge op Luciano Slagveer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen