Stegeman haalt na Baas ook Navrátil mee naar Go Ahead Eagles

6 juli 2018, 20:02

Trainer John Stegeman neemt na Roland Baas ook Jaroslav Navrátil mee naar Go Ahead Eagles. De transfervrije aanvaller tekent – mits de medische keuring geen gekke dingen oplevert – een tweejarig contract in Deventer. Daarmee volgt ook hij de weg van de naar GAE vertrokken trainer.

Waarom koos de 26-jarige buitenspeler voor Go Ahead Eagles? "Eigenlijk zijn daar drie hoofdredenen voor: ik ken de trainer, ik ken de club en ik ken een aantal jongens, zoals Jeroen Veldmate, Gino Bosz en Roland Baas. Stuk voor stuk ambitieuze spelers die ook niet voor niets voor Go Ahead Eagles kozen", legt hij uit op de clubsite. "Ik denk dat De Adelaarshorst de ideale plek is om plezier te hebben in het voetbal. Dat is ook mijn grootste doel voor komend seizoen. En ik heb pas echt plezier als we veel winnen."

Navrátil is zéker niet de eerste versterking voor de club waar Stegeman sinds deze zomer scepter zwaait. Onder andere Bosz, Veldmate, Richard van der Venne, Istvan Bakx, Julian Lelieveld en Baas kwamen al naar Deventer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen