Gisteren gemist: Buffon naar PSG, Drenthe tekent bij Sparta

7 juli 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl tijdens het WK al het overige belangrijke nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 6 juli.

Huntelaar tekent voor jaar bij en blijft voor Ajax spelen

Het was al min of meer bekend en is nu officieel: Klaas-Jan Huntelaar draagt ook komend seizoen het tricot van Ajax. De 34-jarige spits heeft zijn krabbel gezet onder een nieuw contract, dat loopt tot 2019.

El Ahmadi lijkt loopbaan te vervolgen in Saudi-Arabië

Karim El Ahmadi wil deze zomer vertrekken bij Feyenoord en lijkt een nieuwe club te hebben gevonden. Volgens het Algemeen Dagblad en Voetbal International gaat hij zijn loopbaan vervolgens bij Al-Ittihad, de achtvoudig kampioen van Saudi-Arabië.

Officieel: 'enorm gemotiveerde' Drenthe tekent bij Sparta

Royston Drenthe is komend seizoen weer te bewonderen op de Nederlandse velden. De 31-jarige Rotterdammer zat zonder club en trainde de afgelopen periode mee met Sparta. Die club is zo onder de indruk geraakt van de vleugelspeler, dat hij vrijdag voor een seizoen heeft getekend.

Officieel: Buffon tekent voor één seizoen bij Paris Saint-Germain

Gianluigi Buffon vervolgt zijn carrière bij Paris Saint-Germain. De veertigjarige sluitpost heeft vrijdag zijn handtekening onder een eenjarig contract gezet, melden de Parijzenaars. De verbintenis bevat een optie voor een extra jaar. Buffon was transfervrij nadat zijn contract bij Juventus, waar hij zeventien jaar onder de lat stond, was afgelopen.

Twente heeft 21 miljoen nodig om faillissement te voorkomen

FC Twente heeft 21 miljoen euro nodig om een faillissement af te wenden. Veertien miljoen moet komen van investeerders, voor het overige deel van zeven miljoen kijkt de club naar de gemeente Enschede, van wie het eerder al een garantstelling van zeven miljoen vroeg.

Lees ook: WK-dagboek 23: 100ste doelpuntenmaker en concurrent Kuipers

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen