Uitgeschakelde Brazilianen laten pers twee uur wachten

7 juli 2018, 11:41

Maar liefst twee uren moest de pers wachten op een aantal spelers van Brazilië. Op dat moment was België al vertrokken naar het vliegveld. Het is tekenend voor de enorme teleurstelling die heerst bij de uitgeschakelde Goddelijke Kanaries. Onder meer Marcelo, Renato Augusto en Miranda stonden de media te woord.

"Het is een verschrikkelijke avond. We wilden naar de finale. Voor deze uitschakeling heb ik geen verklaring", zegt Marcelo tegen Globo Esporte. "Voetbal is soms niet eerlijk. In de eerste vijftien minuten waren we denk ik beter. We hadden mogelijkheden. Een doelpunt had het verschil kunnen maken. In de tweede helft bepaalden wij. Er waren mogelijkheden, maar hun keeper redde telkens of er stond een verdediger in de weg."

Invaller Renato Augusto bracht met zijn aansluitingstreffer de Braziliaanse hoop terug. Maar het mocht niet baten. "Alsof een dierbare is overleden", omschrijft hij het gevoel van de uitschakeling. "Iedereen had dezelfde droom. De teleurstelling is enorm. We hebben met z'n allen naar het WK toe gewerkt. Maar in de eerste helft deden we het niet goed, we kwamen niet in de wedstrijd.

Miranda sloot zich bij zijn teamgenoten aan. "De droom is over. Iedereen droomde van de wereldtitel. Het is het hoogst haalbare. Helaas zijn wij verantwoordelijk voor miljoenen teleurgestelde Brazilianen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen