VVV, Willem II, NAC, PEC en ADO winnen van amateurs

7 juli 2018, 19:23   Bijgewerkt: 8 juli 2018, 12:28

Eredivisie-ploegen grijpen deze zaterdag massaal aan om te oefenen en ook VVV-Venlo, Willem II, NAC Breda, PEC Zwolle en ADO Den Haag zijn in actie gekomen. Willem II haalde de tien doelpunten en ook de andere ploegen wonnen.

Veritas - VVV-Venlo 1-7

VVV-Venlo kende zaterdag in de derde oefenwedstrijd van de voorbereiding weinig moeite met de amateurs van Veritas. Al na een kwartier stond er een 0-2 stand op het scorebord en die marge werd vervolgens uitgebreid naar 1-7. De 27-jarige Paniel Mlapa was met een hattrick de opvallendste man, terwijl ook Clint Leemans en Jay-Roy Grot twee keer scoorden.

Diessense selectie - Willem II 0-10

De kop is eraf voor Willem II, dat zaterdag de eerste oefenwedstrijd heeft afgewerkt. De ploeg van Adrie Koster schoot tegen Diessense selectie meteen goed uit de startblokken. Al bij rust stond er een 0-7 stand op het scorebord en na de pauze liep de teller nog op naar 0-10.

Scheveningen - ADO Den Haag 1-3

ADO Den Haag boekte al twee ruime zeges op amateurploegen, maar deed het zaterdag wat rustiger aan. Scheveningen, waar ADO elk jaar tegen oefent, werd met 1-3 verslagen. Bij rust stond er dankzij Erik Falkenburg en Melvyn Lorenzen een 0-2 stand op het bord, na de pauze deed ook Tijmen Goppel een duit in het zakje.

FC Dalfsen - PEC Zwolle 0-5

Mede dankzij een treffer van Mike van Duinen heeft PEC Zwolle zaterdag met 0-5 gewonnen van FC Dalfsen. Ook Schet, Genreau, Ondaan en Hamer, die scoorde dankzij een prachtige pegel, kwamen op het scoreformulier.

Matese Boys - NAC Breda 1-5

NAC Breda deed het zaterdag rustig aan tegen Matese Boys en kwam tot vijf doelpunten. Pas na rust kwam de ploeg op schot, aangezien het bij rust nog maar 0-2 stond. In het tweede bedrijf liep NAC uit naar 0-5, maar maakte het thuisteam nog wel een eretreffer.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen