Zeeuws elftal houdt Feyenoord redelijk in toom in

7 juli 2018, 19:10

Feyenoord is er zaterdag niet in geslaagd om een monsterscore te noteren tegen het Zeeuws Elftal. Er werd slechts met 0-2 gewonnen van de amateurformatie. Het was de tweede oefenwedstrijd van Feyenoord, dat eerder met 1-8 won van SDC Putten. 

Feyenoord begon met een zeer behoorlijk basisteam aan het treffen, maar slaagde er toch niet in om de ban te breken. Steven Berghuis was wel dichtbij, maar schoot tegen de lat. Dichter bij een treffer kwam Feyenoord niet, waardoor er bij de rust een 0-0 stand op het bord stond. Giovanni van Bronckhorst had zijn ploeg voor het tweede bedrijf op tien posities gewijzigd en dat pakte goed uit.

Dylan Vente tekende met zijn vierde treffer van de voorbereiding voor de 0-1 en later was ook Sam Larsson doeltreffend. Hij verzilverde een vrije trap voor Feyenoord, dat voor het eerst in de nieuwe blauwe uitshirts speelde.

Opstelling Feyenoord eerste helft: Bijlow; Nieuwkoop, Botteghin, Geertruida, Malacia; Wehrmann, Kökcü, Ayoub; Berghuis, Van Persie, Boëtius

Opstelling Feyenoord tweede helft: Bijlow; St. Juste, Van Beek, Van der Heijden, Verdonk; El Bouchataoui, Toornstra, Vilhena; El Hankouri, Vente, Larsson

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen