PSV-spits De Jong: "Sta open voor iets wat bij me past"

7 juli 2018, 23:22

Luuk de Jong leek deze zomer een transfer te gaan maken, maar staat nog altijd onder contract bij PSV. De aanvalsleider kijkt rustig om zich heen, maar staat zeker open voor een vertrek. Haast heeft hij echter niet. 

Dat zei de aanvaller zaterdag na de met 5-3 verloren wedstrijd tegen Anderlecht tegen het Eindhovens Dagblad. "Er is wel interesse en er lopen wat dingetjes, maar er is nu niks concreet", zei De Jong. "Ik sta open voor iets wat bij me past, maar op dit moment zit ik bij PSV en heb ik het naar mijn zin. Het is afwachten wat er gebeurt. Ik voel wel het vertrouwen bij de club en heb ook al met de nieuwe trainer gesproken. Ik zal een keuze moeten maken en sta open voor iets nieuws, maar ik weet ook wat ik hier heb."

De Jong hoopt met PSV kwalificatie voor de Champions League te bewerkstelligen. "We weten zeker dat we al Europees voetbal hebben en gaan er alles aan doen om het hoogste te bereiken. Voor de club is het goed voor de inkomsten en ook als speler wil je het hoogste. Ik heb het bij PSV al eens meegemaakt om in de volgende ronde van de Champions League te staan en het gaf een geweldig gevoel. De sfeer in het stadion, daar doe je het voor. Ik ga dat ook proberen over te dragen op de jongens, zodat ze weten waar ze het voor doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen