De Belgische selectie fit voor treffen met Frankrijk

8 juli 2018, 10:56   Bijgewerkt: 8 juli 2018, 14:07

Goed nieuws uit het Belgische kamp: de nationale ploeg van België herstelt goed van de zware strijd met Brazilië in de kwartfinale. Volgens bondsarts Kris van Crombrugge zijn alle spelers dan ook klaar voor het treffen met Frankrijk in de halve finale. Óók Nacer Chadli.

Over hem heerste nogal wat twijfel over zijn fysieke gesteldheid. "Hij volgt wel een individueel programma, maar op dit moment zijn alle spelers klaar voor de volgende wedstrijd. Als er niks misgaat tijdens de volgende trainingen moet iedereen speelklaar zijn voor de match tegen Frankrijk", vertelt hij tegenover Sporza.

Van Crombrugge geniet sowieso veel vertrouwen in België. "Alles verloopt in perfecte samenwerking met de technische staf. De coach geeft ons die verantwoordelijkheid en wij moeten dat perfect uitvoeren. Dat hebben we ook met Vincent Kompany gedaan. Het was een berekend risico om hem me te nemen. Na onderzoek bleek dat hij klaar zou zijn voor de achtste finales en dat is perfect uitgekomen", aldus de arts, die uit de cijfers zag dat de spelers tegen Brazilië erg diep waren gegaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen