Mahi wil weer schitteren binnen de lijnen bij FC Groningen

8 juli 2018, 10:55

Blessureleed en randzaken zorgden ervoor dat Mimoun Mahi geen topjaar kende bij FC Groningen afgelopen seizoen. De aanvaller zet daarom zijn zinnen op revanche en zette die ambities kracht bij met een hattrick in de oefenwedstrijd tegen 't Fean'58 (0-16). "Ik voel me weer vrij in mijn hoofd."

Dat vertelde hij tegenover FC Groningen TV. "Ik voel me lekker. De oude Mahi komt weer een beetje naar boven. Niet te veel nadenken of bezig zijn met randzaken. Gewoon lekker voetballen", aldus de aanvaller.

Bezig met zijn moeilijke seizoen of een transfer is Mahi, die al beloofde bij te tekenen als er geen transfer plaatsvindt deze zomer, niet. "Ik wil deze lijn doortrekken. Vorig seizoen waren er veel randzaken buiten het voetbal, ditmaal wil ik binnen de lijnen mijn ding doen. Wat daarbuiten gebeurt, boeit me niet zoveel meer."

Met Buijs lijkt Mahi overigens ook de ideale nieuwe trainer te hebben gekregen. Een coach die spelers vrij durft te laten voetballen, als dat nodig is om het optimale rendement eruit te halen. Vrijuit voetballen zonder opdracht is hetgeen wat Mahi het beste kan hebben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen