Spoorboekje: oefenduels Vitesse en ADO, transfernieuws

9 juli 2018, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 9 juli.

Nieuws

Transfer Luis Fernando Sinisterra afgerond

De kans dat Sinisterra de nieuwe aanwinst van Feyenoord wordt, is bijzonder groot. Volgens meerdere Nederlandse media wordt de aanvaller uit Colombia maandag gekeurd. Als dat geen gekke dingen oplevert is de kans heel groot dat de opvolger van Bilal Basacikoglu dezelfde dag nog gepresenteerd wordt in Rotterdam-Zuid. Zet hij inderdaad een handtekening onder een driejarig contract?

Wedstrijden

Shakhtar Donesk - Vitesse (18.00 uur)

Na de teleurstelende eerste oefenwedstrijd staat voor Leonid Slutskiy en Vitesse een zeer zware klus te wachten. Tegen Feyenoord, Napoli en Manchester City hielden ze zich staande in de Champions League en werden ze zelfs tweede. Niet meteen een oefenwedstrijd in de categorie 'moet kunnen', maar wel een prachtige test. Met alle aanwinsten willen de Arnhemmers namelijk een serieuze stap gaan zetten komend seizoen.

GOES - ADO Den Haag (19.00 uur)

Als een van de verrassingen van vorig seizoen wacht Fons Groenendijk komend seizoen een nog moeilijkere opgave: opnieuw voor een verrassing zorgen in de Eredivisie. Vooralsnog zijn bijna alle sterkhouders gebleven en als dat zo blijft zijn ze met de komst van Yuning Zhang alleen maar sterker geworden. Kunnen op ze op Zeeuwse bodem een goede test afleggen richting komend seizoen?

Voetbal op tv

19.00 uur: NOS Studio Sport, NPO 1, een bulletin met het laatste sportnieuws van de dag

19.30 uur: FOX Sports vandaag, FOX Sports, een bulletin met het laatste sportnieuws van de dag

21.50 uur: VI Oranje blijft thuis, RTL 4, talkshow over het WK in Rusland

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen